Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Ανομολόγητα ΟΑΣΘ #2

Για πάμε λίγο ρε Ανομολόγητα. Αυτή τη φορά θα ποστάρω τα printscreens των posts από τα Ανομολόγητα ΟΑΣΘ. Αυτά που γράφονται εκεί προσπαθείς μερικές φορές να καταλάβεις αν όντως γράφονται για πλάκα ή όντως τα εννοούν. Διάβασα και κάτι για νεφρά, δεν έχω ιδέα τι παίζει αλλά έχετε το νου σας.

 Θοδωρή στείλε ρε τρελέ.. η χοντρούλα σου είναι. Δηλαδή δε φτάνει που είσαι μαλάκας και σε ανέχεται δε στέλνεις κιόλας.

"ντυμένος με την στολή του ναύτη" άρα δεν ήταν ναύτης απλά φορούσε μια στολή που έτυχε εκείνη την ημέρα να είναι αυτή του ναύτη. Μια βόλτα θέλει η κοπέλα.

Δύο πράγματα που δεν καταλαβαίνω εδώ. "λολαρει" και "φύγαμε για το φαράγγι". Τι στο καλό μπορεί να εννοεί; 

 "Ειμαι φοιτητης 19 ετων" δεν πάτησα στη σχολή μετά την εγγραφή. "ενδιαφερομε" δεν πατούσα ούτε στο σχολείο εδώ που τα λέμε στο πανεπιστήμιο θα πηγαίνω τώρα. "πρακτορεια μοντελων" είναι γνωστό πως τα μοντέλα πλεόν τα ψάχνουν στα ανομολόγητα, οπότε βλέπουμε πως το Facebook παρέχει δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Έλα τώρα και αυτό το αστείο ότι με τους φίλους περνάς καλά. Έλεος ρε παιδιά, υπερεκτιμημένη έννοια οι φίλοι. Καλύτερα στο σπίτι. Αν πάλι βρεις φίλους απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχουν instagram αν δεν έχουν και κινητό ακόμη καλύτερα, αν δεν είναι και άνθρωποι έχει πετύχει το τέλειο αλλά αυτό είναι αρκετά δύσκολο.