Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Οι ελληνικές αναζητήσεις στο Google δικαιολογούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα

Η ανήσυχη φύση του homo sapiens που τον έκανε να κοιτάει προς τα «πάνω» κάνοντάς τον άνθρωπο είναι λίγο πολύ το αντικείμενο με το οποίο καταπιάνεται αυτή η ανάρτηση, αγαπητοί φίλοι.
Για δεκάδες χιλιάδες χρόνια η ανθρώπινη εμπειρία μπορεί να μην αποτυπωνόταν ή ακόμα και εάν καταγραφόταν να μην ήταν άμεσα διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή σε κάποιον άλλο άνθρωπο που τη χρειαζόταν. Ωστόσο με την έλευση της τεχνολογίας και του ίντερνετς, τα πάντα καταγράφονται και όλα είναι διαθέσιμα όποτε τα θελήσετε.

Συνεπώς ο άνθρωπος, ο οποίος παλιά για τα βαθιά ερωτήματα θα στρεφόταν προς το Θεό και την εκκλησία και μερικές φορές στην επιστήμη, πλέον μπορεί απλά να θέσει τις απορίες του στο γκουγκλ:

AΙΩΝΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Αιώνια ερωτήματα που απασχολούν το ανθρώπινο είδος εδώ και αιώνες, όπως πώς φτιάχνες cv και «πως είναι σήμερα ο μήτσος από το ευτυχισμένοι μαζί»

«ΠΩΣ ΞΕΡΩ» ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ
Το βασανιστικό ερώτημα «πως ξέρω ότι τρέλανε έναν σκορπιό» θα ήταν εξ’ ίσου ακατάληπτο εάν εννοεί το ζώο και όχι το ζώδιο.

ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ
Τα κατεπείγοντα ερωτήματα της Ελληνίδας Μάνας που ανησυχεί ότι ο γιος της κάνει παρέα μόνο με κορίτσια ή που φεύγει για φαντάρος.


ΌΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ UNDO ΤΗ ΓΕΝΝΑ
Πόσες μανάδες έχουν γκουγκλάρει τα παιδιά μου με τρελαίνουν και σε τι κατάσταση άραγε το πληκτρολογούσαν;

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
Πως να μην πας στρατό, πως να μην κοιμηθείς, πως να μην σκέφτεσαι τίποτα, όλα αυτά που δε θέλει η μάνα σου να κάνεις.

ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΜΑΣ
«Ποια διάσημη έκλεψε παγκάρι εκκλησίας» είναι το ένα και μοναδικό ερώτημα που συναντάται σχεδόν αρχετυπικά σε όλους τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν google στα ελληνικά.

 «HOW TO»: ΤΑ ΣΟΣ
Μερικά how to είναι απαραίτητα, είτε μιλάμε για ΟΠΑΠ, είτε μιλάμε για ζώδια, είτε μιλάμε για γκόμενο.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Μερικά πράγματα είναι δύσκολο να τα πεις. Όπως το ότι είναι κανείς έγκυος, όπως το σ’ αγαπώ, ή το φλυτζάνι.

ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΑΤΙΝΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Στα «πως να» o ελληνόφωνος χρήστης του google ψάχνει να βρει επεμβατικούς τρόπους για να αλλάξει την ίδια του τη φύση, ψάχνοντας πως να ψηλώσει, μαυρίσει, αδυνατίσει, αλλά και πως να γίνει λατίνος εραστής. Και πως να φτιάξει κρέπες, μετά πως να αδυνατίσει και καπάκι πως να χάσει κιλά. Μάλλον οι προτάσεις παρατίθενται χρονολογικά.

ΟΤΑΝ ΟΙ MILLENIALS ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ
«Θέλω να κάνω επαγγελματική φωτογράφηση», μια βασική ανάγκη των μιλλένιαλζ. Δίαιτα, τατουάζ, μάγια, σχέση, ταραχή και όλα αυτά που κάνουν οι νεολαίοι τέλος πάντων.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ
Το εξωφρενικά μεγάλο στοκ αχλαδιών που εμφανίζεται επαναλαμβανόμενα σε όλη την ελληνική επικράτεια μάλλον επιβεβαιώνεται και από την καρτέλα στην οποία προτεινόμενη αναζήτηση είναι το «Τι να κάνω τα αχλάδια». «Τι να κάνω χωρίς ίντερνετ» έψαξαν πολλοί χρήστες μέσω ίντερνετ και τους συμπονούμε φουλ.

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ
Προφανώς οι μανούλες του facebook κάνουν επιδρομή και στο google στο οποίο αναρωτιούνται τι να κάνουν τώρα που έβγαλε γάλα από τη μύτη/ήπιε νερό στο μπάνιο/δεν πίνει νερό/κλαίει συνέχεια.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΟΜΜΕΝΗ
Αρχέγονες ανησυχίες, γιατί υπάρχει η ζωή,  θρησκεία το κακό στον κόσμο, γιατί υπάρχει ζωή και μετά από σένα.

ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ

ΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ
Με τις προτάσεις στο ερώτημα «που είναι», επιβεβαιώνονται η δημοτικότητα του Survivor, του camping της Αστυπάλαιας, του αλκοολισμού και τις αφραγκίας:

ΤΟ ASTRA ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ
«Που έχω παρκάρει» και κάμποσα αστρολογικής φύσεως gps λύνουν τις απορίες του κοσμάκη:

ΠΕΡΙ ΥΓΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΩΝ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
Γιατί. Γιατί έφυγε ο Λυριτζής.

ΤΟ «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ»
πηγή: luben