Tοξικά μέρη στον κόσμο..

7 ανδρικά παπούτσια που μπορούν να σου χαλάσουν την διάθεση

Είμαι από αυτούς τους περίεργους, που κρίνουν τον συνάνθρωπο από το παπούτσι. Το παπούτσι είναι η ταυτότητα σου. Βλέπω εκεί την δουλειά σου, την αισθητική σου, αν μένεις με την μάνα σου, γενικά αν η σχέση μας θα προχωρήσει. Έχει έρθει άνθρωπος να μου μιλήσει, κοίταξα το παπούτσι του, γύρισα την πλάτη και έφυγα.


Μου λέει "συγγνώμη, έχετε ώρα;” και εγώ είμαι :
Ακόμα και σε χειρουργείο, την ώρα που με έπιανε η νάρκωση, είδα τα παπούτσια του γιατρού και οι τελευταίες μου λέξεις ήταν
"ε, όχι και με σαμπό" 


Σας παρουσιάζω λοιπόν 7 παπούτσια που μου χαλάνε την διάθεση.

  ​1.
Ο Βασιλιάς της μιζέριας. Ιδανικά για άντρες χωρίς μέλλον. Όταν τα δεις σε άντρα που τα φοράει με παντελόνι ¾ και λευκή κάλτσα φύγε μακριά γιατί κάπου κοντά είναι η μάνα του και θα σου επιτεθεί. Υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση από αυτά σε προποτζίδικα, γραφεία τελετών, σε άντρες με ταμπελάκι "έλεγξε το βάρος σου, ρώτα με πως" και τηλεφωνικά κέντρα. Ένα παπούτσι που παρακαλάς να έχει, ο νέος γκόμενος της πρώην σου.
2. 
  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ


Γενικά τα ανδρικά μοκασίνια θα μπορούσαν να φορεθούν με κάποια αξιοπρέπεια αλλά θα πρέπει ο άλλος να είναι ο Βασίλης Χατζηπαναγής της μόδας και "Βάσια" βγαίνει ένας, στα 100 χρόνια. Το χειρότερο βέβαια είναι αυτό με τις δύο μικρές φουντίτσες για διακοσμητικό. Όταν τα βλέπω σε άντρα, ειδικά όταν τα φοράνε χωρίς κάλτσες, ένα πράγμα μου έρχεται μόνο για αυτόν.
Μικρό πουλί 3. 



Το παπούτσι που δείχνει εθνικότητα. Τα έχει κάθε 50ρης Έλληνας σερβιτόρος, ψήστης, ιδιοκτήτης κωλόμπαρου, Γεωργιανός σωματέμπορας. Γενικά φοριέται εξαιρετικά συχνά σε όλη την ανατολική Ευρώπη. Συνδυάζεται με σακάκι και παντελόνι υφασμάτινο 2 νούμερα μεγαλύτερο και πουκάμισο απ’ έξω. Ένας από τους λόγους που οι χώρες του Βίσεγκραντ δεν έχουν ακόμα κανονικές Δημοκρατίες. Παπούτσι με μεγάλη συγκέντρωση σε Oμόνοια – πλατεία Βάθης – Κάτω Πατήσια. Παρακαλάς να μην τα φοράει ο πατέρας της κοπέλας σου.

4.


Τα βλέπω αρκετά συχνά σε ηλικίες 16 - 21. Δεν είναι ότι είναι άσχημα, είναι απλώς ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Δεν μπορώ να κατανοήσω το πέρασμα από την ηλικία που το αθλητικό μοιάζει με αθλητικό, στην ηλικία που το αθλητικό μοιάζει σαν να σου έχουν τσιμεντώσει τα πόδια Ρουμάνοι. Τα βλέπεις αρκετά συχνά σε Γκάζι και mall αλλά σίγουρα θα βρεις αρκετά και στον βυθό της Φρεαττύδας.

5. 
 

Πολύ υψηλό ζάχαρο. Φοβερή συγκέντρωση σε ΕΟΠΥΥ και πράσινη γραμμή. Ιδανικό για συνταξιούχους με γκρί παντελόνι, ασορτί κάλτσα νάυλον και σακούλα φαρμακείου. Κατάθλιψη σκέτη, ειδικά όταν τους βλέπεις με φόντο τον σταθμό Άγιος Ελευθέριος. Είναι αυτός που θα σου ζητήσει να κλείσεις το παράθυρο γιατί κρυώνει και μυρίζει ταβόρ. Δεν ξέρω, αφήστε με λίγο, γιατί τώρα έχω ψιλοστεναχωρεθεί και μόνο που το έκανα εικόνα.

Είναι αυτοί που γράφουν στην εκκλησία τα χαρτάκια "ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ" 6.


Σπορτίφ Λευτέρης πανταζής. Φοριέται από 50ρηδες με λεφτά που πάνε καθαρά Δευτέρα να πετάξουν χαρταετό στου Φιλοπάππου, και θέλουν μεν αθλητικό, αλλά ΚΑΛΟ. Απαισιότητα ολκής, δεν ξέρεις πως να προφυλαχτείς από την ενσωματωμένη ΠΑΣΟΚ αισθητική. Γκλάμ ακόμα και στον αθλητισμό. Συνδυάζεται άψογα με κλασικό μπλουτζίν και μπουφάν τόμι χίλφιγκερ, ταυτόχρονα με τσάμικα και ταραμοσαλάτα. Γιατί αυτό ήταν το ΠΑΣΟΚ.

Μια καθαρά Δευτέρα, που κρατάει για πάντα.
  7.ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

πηγή: provocateur