Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Τα πιο περίεργα μουσεία στον κόσμο!

Αν είστε από αυτούς που ενθουσιάζονται με τα παράξενα και τα μυστήρια, τότε πρέπει να επισκεφθείτε τα μουσεία της παρακάτω λίστας, μιας και είναι αφιερωμένα στα πιο πρωτότυπα θέματα.Μπορεί να έχετε δει περίεργα αντικείμενα σε όσα μουσεία έχετε επισκεφθεί όμως σαν αυτά τα μουσεία δεν έχετε σίγουρα δει κάτι αντίστοιχο!
Και μιας και έπειτα από τόσα χρόνια ιστορίας των ανθρώπων πάνω στη γη, υπάρχει πληθώρα συλλογών και επιτευγμάτων τα παρακάτω σας δίνουν μια άλλη προσέγγιση στις μόνιμες εκθέσεις...

Διαβάστε λοιπόν προσεκτικά:
Μουσείο Μαλλιών - Άβανος, Τουρκία: Εδώ θα βρείτε χιλιάδες τούφες μαλλιών και αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και την δικιά σας, στην συλλογή.
Μουσείο Τουαλέτας τη SULABH - Δελχί, Ινδία: Θα έχετε την τιμή, να δείτε μια από τις παλαιότερες τουαλέτες του κόσμου, από το 25.000 π.Χ.
«Momofuku Ando» Μουσείο Στιγμιαίου Ράμεν - Ikeda-Shi, Ιαπωνία: Σε αυτόν τον χώρο, θα βρείτε χιλιάδες κουτάκια με την γνωστή σούπα από νούντλς.
Μουσείο της Κουλτούρας του Ψωμιού - Ουλμ, Γερμανία: Εδώ, θα μάθετε την ιστορία του λατρεμένου αυτού σκευάσματος, που αποτελεί ένα καθημερινό κομμάτι της διατροφής σας.
Διεθνές Μουσείο Κατασκοπίας - Ουάσινγκτον, ΗΠΑ: Απευθύνεται σε μυστηριώδεις τύπους, με ιδιαίτερη αγάπη στις αστυνομικές σειρές!
Μουσείο Τσίρκου του Κόσμο - Μπαραμπού, Ουισκόνσιν: Φιλοξενεί σπάνια αντικείμενα, αλλά και έργα τέχνης, σχετικά με το τσίρκο.
Μουσείο Λουκάνικου - Βερολίνο, Γερμανία: Η εθνική τροφή των Γερμανών, αποθεώνεται σε αυτό το μουσείο.
Μουσείο Παγωτού - Μπολόνια, Ιταλία: Κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζετε για την αγαπημένη καλοκαιρινή λιχουδιά, βρίσκεται εδώ.
Μουσείο Κακής Τέχνης – Ντέντχαμ , Μασαχουσέτη: Και η κακή τέχνη χρειάζεται το μουσείο της! Εδώ θα βρείτε δείγματα, αποτυχημένης καλλιτεχνίας.
Μουσείο Βαμπίρ και Άλλων Φανταστικών Πλασμάτων - Παρίσι, Γαλλία: Είτε σας ακούγεται τρομακτικό, είτε όχι, αξίζει να το επισκεφθείτε.
Πηγή: E-Daily