Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Τα πιο υπερεκτιμημένα πράγματα στο σεξ

Είναι μερικά πράγματα που δεν λέγονται. Τι και αν συνοδεύονται από τις καλύτερες προθέσεις του κόσμου. Απλά, δεν λέγονται. Θες για την αποφυγή του άβολου του πράγματος; Θες γιατί αποτελούν πλέον τόσο κοινό μυστικό που δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να λεχθούν;
Θες γιατί θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα του 'περνάμε καλά στο σεξ και αυτό βγαίνει στη σχέση μας';
Λογικά, για όλα τα παραπάνω. Συν το εξαιρετικά καλό pr που έχουν οι περισσότερες από τις συνθήκες που ακολουθούν και που, όσο ελκυστική περιγραφή και αν διαθέτουν (ή/και εικόνα) πρακτικά, δεν συνοδεύονται από κάποια τεράστια ηδονή. Αντιθέτως, από κούραση και μπέρδεμα άλλο τίποτα.
Πριν αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα, θέλω να για μία ακόμη φορά να πω ένα τεράστιο ναι στους πειραματισμούς στο σεξ. Και ναι, όπως έχεις παρατηρήσει δεν χάνω ευκαιρία να στο γράφω και να στο ξαναγράφω* αυτό το 'βάλε φαντασία' με ή χωρίς το Youtube της Μαριάντας Πιερίδη.
Και τώρα, ας ξεκινήσει το τίμιο countdown.
Η στάση 'Κουτάλι'
Τώρα μεταξύ μας, και μόνο που την λένε 'κουτάλι' καταλαβαίνεις ότι υπερκαταπληκτική δεν μπορεί να είναι. Εκτός και αν είναι ανακοίνωση σε δείπνο και σημαίνει ότι περνάμε στο γλυκό. Είναι μονόπαντη και σε πιάνει και η μέση σου μετά από κάποια στιγμή. Τι όχι;


Το να τρως πράγματα που έχει απλώσει στο κορμί της ή το αντίστροφο
Ναι υπέροχος ο Mickey Rourke στις 9 1/2 εβδομάδες αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που κάναμε μαύρα μάτια να τον δούμε. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, δεν μπορεί αυτά που 'δίδασκε' η ταινία να μην είναι πια πασέ. Αλλά και πασέ να μην ήταν αλήθεια τώρα πόση ηδονή στο να τρως αυγά από την ευαίσθητη περιοχή της;
Το να λες 'πόσο καλό ήταν το σεξ'

Ή ακόμα χειρότερα να περιμένεις να σου το πει εκείνη. Δεν λέω καλό είναι να μοιράζεσαι με τον άλλο τα καλά αλλά όταν στα κακά δεν το κάνεις (μπέσα τώρα, το κάνεις;) τότε το όλο κόνσεπτ πάει στο βρόντο. Γιατί παραείναι βαρετό από ένα σημείο και έπειτα να σου λέει πόσο καλός είσαι, είσαι δεν είσαι.






 


Τα φώτα κατά τη διάρκεια της πράξης
Ναι ναι έχεις δίκιο. Το να έχεις οπτική επαφή είναι πάντοτε καλύτερο. Ωστόσο, όλο αυτό το μυστήριο του πιο χαμηλού φωτισμού ίσως τελικά να είναι πιο διεγερτικό. Άσε που μπορεί να μην θέλεις να δεις τον ερεθισμό από την αποτρίχωσή της στα πόδια να σας κάνει παρέα κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Λέω εγώ τώρα.
Το σεξ στην παραλία
Το 'sex on the beach' δεν θα χάσει ποτέ την αξία του. Αντιθέτως, το σεξ στην παραλία ίσως και να μην είναι τόσο ιδανικό όσο ακούγεται. Ξεκάθαρα είναι ρομαντικό. Αλλά, όταν φυσάει και η άμμος συμμετέχει στο όλο δρώμενο τα πράγματα παύουν να είναι ειδυλλιακά για εσάς. Για τους μύκητες πάλι, δεν ξέρω.
Το μασάζ από ερασιτέχνη μασέρ
Είναι τρομερά αισθησιακό το είσαι γυμνός και να είναι γυμνή από πάνω σου να σου κάνει μασάζ. Παρόλα αυτά, το μασάζ αυτό καθεαυτό αν η άλλη δεν ξέρει να σου κάνει και είναι η ατσουμπαλοσύνη της ατσουμπαλοσύνης δεν το λες και μεγάλη ευχαρίστηση. Θα μου πεις και ποιος ασχολείται με το μασάζ σε κάτι τέτοιες στιγμές; Σωστά θα μου πεις.









Οποιαδήποτε στάση του Κάμα Σούτρα από τη σελίδα 7 έως την 87
Όχι παιδιά συγγνώμη. Αυτοί δεν θέλουν εραστές, ζογκλέρ θέλετε.
Το τρίο (υπό προϋποθέσεις)
Αν κανείς από τους συμμετέχοντες δεν είναι το κορίτσι σου, τότε πάμε πάσο. Αν πάλι είναι, τότε εκείνη την κάπως άβολη στιγμή που βλέπεις ότι αυτό έρχεται σε έναν ίσως πιο δυνατό οργασμό από εκείνον που τον φέρνεις εσύ, δεν μπορούμε να μην την λάβουμε υπόψη μας. Και λυπάμαι γι αυτό.









Α και το oral sex
Έλα πλάκα κάνω. Αυτό δεν θα υπερεκτιμηθεί ποτέ.

Πηγή: Oneman