Tοξικά μέρη στον κόσμο..

10 "κουλά" αντικείμενα που βρήκαν άνθρωποι στην αυλή τους

Ferrari στον κήπο σου έχεις βρει;
Όλοι έχουμε βρει παράξενα μικροπράγματα σε αυλές και κήπους (αν έχουμε), από νομίσματα, παλιά ρούχα και παιχνίδια, μέχρι εκείνο το βρακί που το πήρε ο αέρας μαζί με τα μανταλάκια. Οι παρακάτω άνθρωποι βρήκαν λίγο πιο απροσδόκητα και παράξενα πράγματα από τα δικά σου. Πάμε στοίχημα;

Μια Ferrari
fer
Πώς: Το 1978, μια παρέα φίλων έσκαβαν στην αυλή του σπιτιού τους στο Los Angeles και ξαφνικά βρήκαν μια Ferrari Dino 246 GTS. Το αυτοκίνητο όπως διαπίστωσε η αστυνομία είχε κλαπεί, ως μέρος «κομπίνας» υπαλλήλων ασφαλιστικής εταιρείας για να εισπράξουν την αποζημίωση.
Ένα κέλυφος προϊστορικού ζώου
arma
Πώς: Ο Jose Antonio Nievas από την Αργεντινή, είχε βρει ένα μεγάλο «αυγό δεινοσαύρου» στην αυλή του. Σύντομα διαπίστωνε πως αυτό το εύρημα δεν ήταν «αυγό», αλλά το κέλυφος ενός γλυπτόδοντα, ενός προϊστορικού προγόνου της σύγχρονης χελώνας.
Έναν αρχαίο θησαυρό
med
Πώς: Το 2007, ο Αυστριακός Andreas Κ. έβρισκε έναν ολόκληρο θησαυρό από δακτυλίδια και άλλα ασημικά στην αυλή του. Η επιλογή του ήταν να τα καταχωνιάσει σε ένα μεγάλο κουτί και να τα φυλάξει στην αποθήκη του για 2 χρόνια. Όταν αποφάσισε να μετακομίσει, έδωσε τα κοσμήματα σε ειδικούς για να αξιολογήσουν την αξία τους. Τα κοσμήματα ήταν ηλικίας 650 ετών και ο Andreas επέλεξε να τα δωρίσει στο τοπικό μουσείο.
Μετεωρίτες!
meteor
Πώς: Ο Radivoje Lajic από τη Βοσνία είδε μια ωραία πρωία 6 μετεωρίτες στην αυλή του. Μέχρι σήμερα, επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, ερευνούν την παράξενη μαγνητική δραστηριότητα που παρατηρείται γύρω από το σπίτι του.
Ένα πλήρως εξοπλισμένο πολεμικό καταφύγιο
bomb
Πώς: Όταν ο Chris και η Colleen Otcasek αγόρασαν το σπίτι τους στην California, ήξεραν ότι εκεί που βρίσκεται η αυλή, κάποτε υπήρχε ένα πολεμικό καταφύγιο από την εποχή του πολέμου του Pearl Harbor. Πίστευαν πως θα ήταν ερείπιο. Κι όμως, 50 χρόνια αργότερα, το καταφύγιο ήταν εκεί, πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να φιλοξενήσει επισκέπτες.
Ένα τούνελ που οδηγεί στην πυραμίδα του Χέοπα
cheops
Πώς: Ένας από τους κατοίκους του χωριού El Haraneya, έσκαβε στην αυλή του σπιτιού του, όταν βρήκε ένα μυστηριώδες τούνελ. Ήταν ένα κρυφό πέρασμα προς την μεγαλύτερη εκ των τριών πυραμίδων του Χέοπα, τη Μεγάλη Πυραμίδα του Khufu.
Το σκελετό ενός Ινδού, ηλικίας 1000 ετών
8986760-201019-44-0-1484305777-1484305783-650-68d57b92e5-1484556128
Πώς: Το 2014, 0 Ali Erturk, ένα 14χρονο αγόρι από το Salt Lake City, ανακάλυψε ανθρώπινα κόκαλα στον κήπο του σπιτιού του. Ο πατέρας του κάλεσε αμέσως την αστυνομία και οι πρώτες έρευνες έδειξαν πως επρόκειτο για τα απομεινάρια του σκελετού ενός Ινδιάνου, που είχε ζήσει εκεί 1000 χρόνια πριν.
Μια τσάντα με μαριχουάνα αξίας 175.000 δολαρίων
marijuana
Πώς: Τον Δεκέμβριο του 2012, ο Mack Reed f από το Los Angeles επιχείρησε να εγκαταστήσει ηλιακό θερμοσίφωνα στο σπίτι του. Όταν άνοιξε την αποθήκη, ανακάλυψε μια τεράστια τσάντα με βάζα, πακέτα και φακέλους με μαριχουάνα. Η αστυνομία διαπίστωσε πως όταν ο Reed δεν ήταν σπίτι, κάποιος το παραβίαζε και χρησιμοποιούσε το γκαράζ του για να αποθηκεύει ναρκωτικά, αξίας 175.000 δολαρίων.
Έναν από τους μεγαλύτερους κρυφούς θησαυρούς της αμερικάνικης ιστορίας
uswin
Πώς: Το 2013, ζευγάρι βρήκε ένα θησαυρό, καθώς έκαναν βόλτα το σκύλο στην αυλή τους. Επρόκειτο για μια σειρά από κουτιά γεμάτα από χρυσά νομίσματα, τα οποία χρονολογούνται από το 1847 ως το 1894, αξίας 27.980 δολαρίων. Τα νομίσματα πωλήθηκαν σε δημοπρασία.
Κόκκαλα δεινοσαύρου
dino
Πώς: Το 1997, ο Βρετανός John Lambert αποφάσισε να φτιάξει ένα φράκτη γύρω από το σπίτι του. Καθώς έσκαβε, χτύπησε ένα τεράστιο κόκκαλο με το φτυάρι του, αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Ο John φύλαξε αυτό το κόκκαλο στον αχυρώνα του για 16 χρόνια, χωρίς να του δώσει ιδιαίτερη σημασία. Το 2013, έδωσε το εύρημα του σε ειδικούς επιστήμονες για να αναλύσουν την προέλευση του. Αποδείχθηκε πως ήταν κόκκαλο πλιόσαυρου, ενός ερπετού της θάλασσας που είχε ζήσει στη γη πριν από 60 εκατομμύρια χρόνια.

Πηγή: Rise 

# Να βλέπουμε τι χάνουμε εμείς που δεν έχουμε αυλή δηλαδή;!