Tοξικά μέρη στον κόσμο..

10 περιπτώσεις ανθρώπων που σκοτώθηκαν για να βγάλουν selfies

Όταν η μόδα γυρίζει εναντίον μας.
Η μόδα των selfies καλά κρατεί εδώ και χρόνια κι εδώ που τα λέμε πιθανότατα έχει πάψει να θεωρείται μόδα, είναι πια κάτι δεδομένο.  Κάποιοι συνάνθρωποί μας μάλλον αγαπάνε τη φάση πολύ παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε και στην προσπάθειά τους για την τέλεια selfie, κατέληξαν νεκροί.

Anna Ursu
selfie-accident01-risegr
Η άτυχη έφηβη κάηκε στην οροφή ενός τρένου όταν επιχειρώντας να τραβήξει την τέλεια selfie, άγγιξε κατά λάθος ένα ηλεκτροφόρο σύρμα…
Ramon Gonzalez
selfie-accident02-risegr
Πιθανόν να τον ξέρεις ως Jadiel μιας και ο συγκεκριμένος Πορτορικανός ήταν ράπερ. Πέθανε το 2014 όταν προσπαθώντας να τραβήξει selfie πάνω στην μηχανή του, έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω σε διερχόμενο όχημα.
Oscar Otero Aguilar
selfie-accident03-risegr
O 21χρονος Μεξικανός αυτόπυροβολήθηκε στην προσπάθειά του να τραβήξει selfie με ένα όπλο.
Jamshaid Khan
selfie-accident04-risegr
O 22χρονος Πακιστανός ήταν υπάλληλος γραμμών τρένου κι αποφάσισε πως είναι ωραία ιδέα να τραβήξει selfie με φόντο το διερχόμενο τρένο. Μάντεψε πώς τελείωσε όλο αυτό.
Cheska Agas
selfie-accident05-risegr
Η 17χρονη νεαρή από τις Φιλιππίνες  πήγε με την παρέα της σε παραλία της πόλης Bangui, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια φίλου τους.  Μια ομαδική selfie μπροστά στους ανεμόμυλους του Bangui δεν θα ήταν κακή ιδέα. Κανείς δεν είδε το μεγάλο κύμα που πλησίαζε και δυστυχώς ούτε η Cheska η οποία το πλήρωσε «λίγο» πιο ακριβά από τους άλλους.
Oscar Reyes
selfie-accident06-risegr
Ο Oscar έπεσε θύμα της ηλίθιας μόδας που ακούει στο όνομα #selfieolympics και προκαλεί χρήστες να τραβάνε «σκληρές» και «δύσκολες» selfies. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Oscar τράβηξε μια φωτογραφία του εαυτού του με ένα κοστούμι του Μπόμπ Σφουγγαράκη. Η φωτογραφία μάζεψε 200 likes κι έτσι ο ίδιος αποφάσισε  να δυσκολέψει λίγο τη φάση. Βρέθηκε αναίσθητος στο μπάνιο του σπιτιού του. Αφού ανέβηκε στην πόρτα του μπάνιου για να τραβήξει selfie προς τον καθρέφτη πιστεύεται πως έπεσε από την πόρτα και χτύπησε το κεφάλι του. Πέθανε από απώλεια αίματος. Ήταν μόλις 18 ετών.
Ένα ζευγάρι Πολωνών
selfie-accident07-risegr
2014, Cabo da Roca, Πορτογαλία, ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει selfies στην κορυφή βράχου παρέα με τα 2 τους παιδιά. Ξαφνικά σκοντάφτουν και πέφτουν από τον βράχο. Αποτέλεσμα; Πέθαναν και οι 2. Ευτυχώς τουλάχιστον τα παιδιά παρέμειναν σώα κι αβλαβή.
Ρώσοι άνδρες με χειροβομβίδα
selfie-accident08-risegr
2 άνδρες στα Ουράλια όρη αποφάσισαν να τραβήξουν την περόνη μιας χειροβομβίδας κι έπειτα να ποζάρουν για selfie. Αποτέλεσμα; Λίγα δευτερόλεπτα μετά η χειροβομβίδα εξερράγη. Όλο αυτό το σκηνικό οδήγησε στη δημιουργία καμπάνιας που προειδοποιούσε τον κόσμο να προσέχει όταν βγάζει selfies.
5 έφηβοι από την Τουρκία
selfie-accident09-risegr
Όταν αποφάσισαν να βγάλουν selfie ξαπλωμένοι στο δρόμο, κανείς από τους 5 δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε. Λόγω του ότι ήταν βράδυ ο οδηγός ενός διερχόμενου φορτηγού δεν τους είδε ποτέ. Οι 3 από αυτούς τη γλίτωσαν καθώς έκαναν στην άκρη την τελευταία στιγμή. Οι άλλοι 2 δεν ήταν τόσο τυχεροί. Πέθαναν ακαριαία.
Mohammad el-Shaar
selfie-accident10-risegr
Λίγες στιγμές μετά από αυτή την selfie του 16χρονου με την παρέα του, εξερράγη ένα αυτοκίνητο λόγω τρομοκρατικής ενέργειας. Ο νεαρός (με την κόκκινη κουκούλα) λάτρευε το μπάσκετ και είχε δώσει στη μητέρα του μια υπογεγραμμένη μπάλα λέγοντας της «Κράτησε την γιατί μια μέρα θα γίνω διάσημος».

Πηγή: Rise